"Introduction to Geometric Nonlinear Control Theory and Applications" dersi hakkındaTüm Duyurular

Değerli Y.T.Ü.  Öğretim Üyeleri ve  Araştırmacılar,

EECI (European Embedded Control Institute) tarafından her yıl düzenlenen Int. Graduate School on Control kapsamında açılan, "Introduction to Geometric Nonlinear Control Theory and Applications" dersi (M17) bu yıl 28.04-02.05.2013 tarihleri arasında, Yıldız Teknik Üniversitesi, Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği Bölümü ile beraber İstanbul'da düzenlenecektir. Ders, Laboratoire de Mathématiques de l’INSA de Rouen araştırmacılarından Prof. Dr. Witold Respondek tarafından yürütülecektir. Ekte, tanıtım amaçlı ders içeriği bulunmaktadır. İlgilenen araştırmacılar ve lisansüstü öğrencileri 20.12.2013 tarihine kadar aşağıda belirtilen kayıt adresinden programa indirimli kayıt yaptırabilirler. Ders, Üniversitemiz yüksek lisans öğrencilerine ücretsizdir. Detaylı bilgi için bölümümüz öğretim üyelerinden Y.Doç.Dr. Janset Daşdemir (janset@yildiz.edu.tr) ile iletişime geçebilirsiniz.