Bina Güvenlik Tedbirleri ve Kullanım İzinleriTüm Duyurular
KAS

DEĞERLİ ÖĞRENCİLERİMİZ

Hafta içi ve hafta sonlarında fakülte binalarına giriş ve çıkış saatleri konusunda, güvenlik açısından bazı tedbirlerin alınması gerektiği değerlendirilmiş ve aşağıda sıralanan kararlar alınmıştır.

GÜVENLİK TEDBİRİ KARARLARI

1.      Bütün fakülte binalarında, normal olarak eğitim-öğretim, akademik, bütün çalışmalar hafta içinde ve 22:00’a kadar yapılacaktır.

2.      A,B,C ve D Bloklarının Arka Giriş Kapıları, hafta içinde saat 22:30’da kapatılacaktır. Bu kapılar hafta sonunda tamamen kapalı olacaktır.

3.      Arka Giriş Kapıları kapalı olduğunda, bütün giriş ve çıkışlarda Fakültenin Ana Giriş Kapısı kullanılacaktır.

4.      Acil Durum Çıkış Kapıları, amacı dışında kullanılmayacaktır. Bu kapıları amacı dışında kullananlar hakkında kesinlikle disiplin işlemi uygulanacaktır.

5.      Hafta içinde saat 22:00’a kadar  veya hafta sonu 08:00-18:00 saatleri arasında, ofis, laboratuvar, vb. bir hacimde ilgili bir Öğretim Üyesi tarafından çalışması gerekli görülen öğrencilerimiz;  www.kalite.yildiz.edu.tr  adresinden        “-FR-1261 Elektrik Elektronik Fakültesi Akşam ve Hafta sonu çalışma izin formu”nu  doldurarak gerekli onayları aldıktan sonra Ana Kapıdan giriş ve çıkış yapacaktır.

6.   Fakültemizde hafta sonlarında merkezi sınavlar yapıldığında, arka kapılar kapalı tutulmakta ve belirli saatler arasında fakülteye giriş ve çıkışlar tamamen yasaklanmaktadır.

NOTLAR:

1.      Alınan Tedbirler hepimizin güvenliği içindir.

2.      Lütfen Güvenlik Tedbiri Kararlarına uyalım ve uymayanları uyaralım.

ELEKTRİK ELEKTRONİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI