IEEE Kulübümüzün BaşarısıTüm Duyurular
AĞU

YTÜ IEEE Öğrenci Kulübü olarak IEEE'nin globalde her yıl düzenlediği en prestijli yarışmalardan biri olan "The Darrel Chong Student Activity Award" yarışmasında 2013 yılında 1 Bronze, 2014 yılında 1 Silver, 2 Bronze Ödül kazanmıştık. 2014-2015 güz döneminde düzenlediğimiz etkinliklerle de ''2015 The Darrel Chong Student Activity Award'' kapsamında  1 Silver ve 1 Bronze ödülü Yıldız Teknik Üniversitesi'ne kazandırmış bulunmaktayız.

25 Kasım 2014 tarihinde Kimya Metalurji Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlediğimiz ‘’BioForm’’ etkinliği ile Silver, 16 Aralık 2014 tarihinde Elektrik Elektronik Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlediğimiz ‘’Değişen Dünyanın Trendleri’’ etkinliği ile de Bronz ödülü alarak kulübümüzün prestijini artıran BioForm etkinliği koordinatörleri Ceylan ÖZER ve Aslı TANI’ya, Değişen Dünyanın Trendleri etkinliği koordinatörleri Tuğba AYDIN ve Aybir Beyza SÖNMEZ’e teşekkür eder başarıların devamını dileriz.

8 Mayıs 2001 tarihinde temelleri atılan ve ''Sadece Derse Girerek Mühendis Olunmaz!'' sloganıyla çalışmalarını sürdüren YTÜ IEEE Öğrenci Kulübü, Yıldız Teknik Üniversitesi'ni Türkiye'de ve uluslararası platformda en iyi şekilde temsil etmiş ve etmeye de devam etmektedir. Bundan sonraki süreçte de kulübümüz ve üniversitemizi her zaman bir adım önde tutmak için çalışmalarımıza bütün enerjimizle devam ediyoruz.

Mehmet İNCE

YTÜ IEEE Öğrenci Kulübü Başkanı