Salgın Sürecinde İletişim KanallarıTüm Duyurular
EYL

Sevgili EEF Öğrencileri,

COVID-19 kapsamında kamu çalışanlarına yönelik tedbirler konulu 2020/11 sayılı Cumhurbaşkanlığı Genelgesi  26/08/2020 tarih ve 31225 sayılı Resmi Gazetede  yayımlanarak yürürlüğe girmiş olduğundan Fakültemizde dönüşümlü/uzaktan çalışmaya başlamıştır.

Bu nedenle;

- Fakültemiz öğrencilerinin her türlü soru ve sorunları için ilgili Bölüm e-posta adresine e-posta yolu ile ulaşmaları sorunlarının çözümü için önem arz etmektedir.
- Öğrenci belgesi (disiplin cezası bilgilerini içerir.) talepleri USİS üzerinden yapılacak, ilgili Bölüm Başkanlığı tarafından sistem üzerinden onaylanacaktır.

- Transkript taleplerini  öğrenci kimlikleri ile birlikte elk-fkl@yildiz.edu.tr adreslerine e-posta atmaları gerekmektedir.

- Stajı biten öğrencilerimizin staj sonu evraklarını ve staj defterlerini ilgili Bölüm e-posta adresine e-posta atmaları gerekmektedir.
- Staja başlayacak olan  öğrencilerin (staj başlangıcından en az 10 gün öncesinde) tüm evraklarını ilgili Bölüm e-posta adresine e-posta atmaları gerekmektedir.

Sağlıklı günler dileriz,

Elektrik-Elektronik Fakültesi Dekanlığı