Son Gelişmeler ve Atamalar HakkındaTüm Duyurular
TEM

Değerli Akademik ve İdari Personelimiz ve Sevgili Öğrencilerimiz,

Öncelikle, yapılan seçimlerde ilk sıraya yerleşen değerli Prof. Dr. Bahri ŞAHİN hocamızın önce vekaleten ve sonra asaleten Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörlüğüne atanmış olmasının, hepimiz, üniversitemiz ve ülkemiz açısından, oldukça isabetli ve yararlı olduğunu düşünüyorum. Kendisine başarı ve kolaylıklar diliyorum.

Bilindiği gibi, 25 Temmuz 2016 Pazartesi günü itibariyle, Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Bahri ŞAHİN tarafından, Elektrik-Elektronik Fakültesi Dekanlığına uygun görülmüş ve vekaleten atanmış bulunmaktayım. Ayrıca, Dekan Yardımcılıklarına Prof. Dr. Nurettin UMURKAN ile Doç. Dr. Banu DİRİ ve Elektrik Mühendisliği Bölüm Başkanlığına Prof. Dr. İbrahim ŞENOL hocalarımız atanmış bulunmaktadır. Hepimiz için başarı ve kolaylıklar temenni ediyorum.

Yine bilindiği gibi, hain ve sinsi darbe girişimi sonrasında, ülkemizde olağanüstü günler yaşanmaktadır. Her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe, barış ve huzura, demokrasi ve özgürlüğe, adalet ve liyakate ihtiyacımız vardır. İnadına hep birlikte, kardeşçe ve el ele, daha azim ve kararlı çalışarak, en kısa sürede sıkıntılı günleri aşacağımıza, normale döneceğimize ve daha ileri düzeylere erişeceğimize candan inanıyorum.

Bütün personelimize ve öğrencilerimize, birlik ve dirlik, sağlık ve huzur, başarı ve kolaylıklar diliyorum.

Prof. Dr. Hacı BODUR

ELEKTRİK-ELEKTRONİK FAKÜLTESİ