Stajlar Hk.Tüm Duyurular
MART

Sevgili Elektrik-Elektronik Fakültesi Öğrencileri,

COVID-19 pandemisi dolayısıyla 16.03.2020 tarihinden itibaren eğitime üç hafta ara verilmiştir. YÖK Başkanlığı'nın 13.03.2020 tarihli yazısının 5. maddesinde "Örgün eğitim programlarına devam eden tüm ön lisans ve lisans öğrencileri gibi sağlık, öğretmenlik, fen ve mühendislik programlarından staj, intörnlük ve uygulamalı eğitimleri olan ön lisans ve lisans öğrencilerinin eğitimlerine ara verilmesi" ifade edilmektedir. Bu bağlamda staj yapan tüm öğrencilerimizin stajları 19.03.2020 tarihi itibari ile sonlandırılmış olup, SGK çıkış işlemleri gerçekleştirilmiştir.

YÖK Başkanlığı'ndan yeni bir karar bildirilene kadar staj giriş işlemi yapılamayacaktır. Eğitim başladığı zaman öğrencilerimizin 16.03.2020 tarihine kadar yaptıkları stajların değerlendirilmesi için staj defterlerini bölüm başkanlıklarına teslim edilmesi önem arz etmektedir. Öğrencilerimizin eksik kalan stajları için yeniden SGK girişi yapılacağından staj evraklarını doldurarak başvuru yapmaları gerekmektedir.

Sağlıklı günler dileriz.

ELEKTRİK-ELEKTRONİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI