TÜBİTAK-ARDEB tarafından, 1001 Programı kapsamında 2016-1 Mart Dönemi için desteklenen projelerimizTüm Duyurular
KAS

TÜBİTAK-ARDEB tarafından, 1001 Programı kapsamında 2016-1 Mart Dönemi için desteklenmesine karar verilen projeler, kurumlar ve proje yürütücülerine göre açıklanmıştır.

Buna göre, Yıldız Teknik Üniversitesi bazında kabul gören toplam 7 projenin, 3 adedi Elektrik-Elektronik Fakültesi ve bunun da 2 adedi Elektrik Mühendisliği Bölümüne aittir.

Fakültemizden 1001 proje önerisi kabul edilen öğretim üyelerimiz, aşağıda verilmiştir.

1.      Prof. Dr. Hacı BODUR, YTÜ, EEF, Elektrik Mühendisliği Bölümü

2.      Doç. Dr. Ozan ERDİNÇ, YTÜ, EEF, Elektrik Mühendisliği Bölümü

3.      Doç. Dr. Songül ALBAYRAK, YTÜ, EEF, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü

Fakültemiz adına, bu öğretim üyelerimizi candan tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz. Ayrıca, bizleri sevindirdikleri ve teşvik ettikleri için, kendilerine teşekkür ediyoruz.

Prof. Dr. Hacı BODUR

EEF Dekan Vekili