YTÜ AESK, TÜBİTAK Efficiency Challenge Electric Vehicle yarışlarından büyük başarıyla döndü!Tüm Duyurular
AĞU

TÜBİTAK tarafından 10-12 Ağustos 2018 tarihlerinde Körfez Yarış Pisti'nde bu yıl 14'üncüsü gerçekleştirilen “Efficiency Challenge Electric Vehicle” yarışlarında YTÜ AESK (Alternatif Enerjili Sistemler Kulübü) takımımız büyük başarı göstererek yarışlardan 3 kupa ile döndü.   Bu yıl elektromobil kategorisinde 39, hidromobil kategorisinde 8 ve otonom kategorisinde 5 üniversite takımı mücadele etti. YTÜ AESK takımı, hidromobil kategorisinde birinci, elektromobil kategorisinde üçüncü ve bu yıl ilk defa düzenlenen otonom yarışlarında ise birinci olarak 3 kupa kazandı.

Akademik danışmanları Doç. Dr. Alptekin ERGENÇ ve Dr. Öğretim Üyesi Sibel ZORLU PARTAL' a emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Başta Fakültemiz Elektrik Mühendisliği Bölümü öğrencisi Halim ENGİN olmak üzere, ekipte yer alan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Elektrik - Elektronik Fakültesi Dekanlığı