Yrd. Doç. Dr. Halis ÖZERK Sunusu Hk.Tüm Duyurular
MART

Elektrik-Elektronik Fakültesi, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, "Bilgisayar Semineri" dersi kapsamında, öğrencilerine gerek meslek gerek ise sosyal hayatlarına yön vermede yardımcı olabilecek, misafir konuşmacıları davet etmekte ve onların bilgi birikimlerinden yararlanmayı amaçlamaktadır.

Bu kapsamda, Klinik Psikolog ve Psikolojik Danışman, Yardımcı Doçent Dr. Halis ÖZERK (Nişantaşı Üniversitesi Öğretim Üyesi), "Yaşam Farkındalığı: Anlamlı Yaşam Yolculuğu" isimli sunusu ile 7 Mart 2013 Perşembe günü saat 14:00-16:00 arasında, Davutpaşa Yerleşkesi, Elektrik-Elektronik Fakültesi Konferans Salonunda bizlerle olacaktır.

Bu etkinlikte Öğrenci ve Öğretim Elemanlarımızı aramızda görmekten mutlu olacagız.